aegle sepia1
Andrographis paniculata2
anyż2
babka lancetowata1
beta-glukan1
bifidobacterium animalis1
bifidobacterium BB-121
bifidobacterium bifidum1
bifidobacterium longum1
bromelaina1
chrom1
costus1
cykoria2
czerwone drewno sandałowe1
czosnek1
dziewanna2
foliany1
goryczka1
goździk1
grejpfrut1
hedychia1
imbir1
jod1
kamfora1
kardamon1
koper2
korzennik1
kwasy Omega-6 (GLA)1
kwasy Omega-6 (LA)1
kwasy Omega-91
lactobacillus brevis1
lactobacillus casei2
lactobacillus helveticus1
lactobacillus reuteri2
Lactobacillus salivarius2
lactococcus lactis2
laktaza1
lukrecja1
malina1
malwa1
mangan1
mech islandzki1
melisa1
miedź1
migdałecznik1
miodla indyjska1
miód2
nagietek1
olej z nasion wiesiołka1
olej z wątroby dorsza1
orlik1
pięciornik1
polifenole2
rdest1
sałata1
siarczan wapnia1
sida cordifolia1
skwalen2
sok malinowy1
streptococcus salivarius K121
szałwia2