aegle sepia1
allicyna1
allina1
babka lancetowata2
beta-glukan2
bifidobacterium BB-121
bławatek1
brahmi1
bromelaina1
chrom1
chrzan pospolity1
costus1
cykoria2
czerwone drewno sandałowe1
eukaliptus1
foliany1
fosfolipidy1
goździk1
grejpfrut1
hedychia1
jeżyna1
jod1
kamfora1
kardamon1
kofeina1
korzennik1
krwawnik1
kwasy Omega-6 (GLA)1
kwasy Omega-6 (LA)1
kwasy Omega-91
L-asparaginian L-ornityny1
lactobacillus brevis1
lactobacillus reuteri2
Lactobacillus salivarius2
malina1
malwa1
mangan1
maślan sodu1
mech islandzki1
melisa1
miedź1
migdałecznik1
miłorząb japoński1
miodla indyjska1
miodunka1
nagietek2
nasturcja większa1
olej z nasion wiesiołka1
olej z wątroby dorsza1
orlik1
ostryż1
pierwiosnek1
pięciornik1
rdest1
sałata1
siarczan wapnia1
sida cordifolia1
sok malinowy1
streptococcus salivarius K121
ślaz1