alkiloglicerole2
bez czarny1
bioflawonoidy2
cholina1
chrom2
dąb1
fenylefryna1
foliany1
fruktooligosacharydy (FOS)2
furagina1
galusan epigallokatechiny1
głóg1
guarana2
hesperydyna1
kakaowiec1
kofeina2
krwawnik1
ksylitol1
L-karnityna1
lactobacillus reuteri1
lactobacillus rhamnosus2
lecytyna1
len zwyczajny1
mangan2
mentol1
mniszek2
molibden1
morwa biała1
nagietek1
naringina1
nawłoć1
olej z wątroby dorsza1
oligoproantocyjanidyny1
opuncja1
orzech włoski1
ostrokrzew paragwajski (Yerba mate)1
owoce oliwki1
paracetamol1
pestki dyni1
pestki winogron1
pokrzywa2
pomarańcza1
potas1
prawoślaz1
proantocyjanidyna (PAC)1
rumianek1
saccharomyces boulardii1
saccharomyces cerevisiae1
senes1
skrzyp2
skwalen2
soja1
tymianek1
witamina K22
zielona herbata2
zielona kawa1
żelazo2
żeń-szeń1
żurawina2