alkiloglicerole2
bioflawonoidy1
bylica boże drzewko1
cholina1
chrom2
dąb2
fenylefryna1
foliany1
fruktooligosacharydy (FOS)2
galusan epigallokatechiny1
głóg1
guarana2
hesperydyna1
kakaowiec1
kofeina2
krwawnik2
kwasy Omega-3 (DHA)1
L-karnityna1
lactobacillus rhamnosus2
lecytyna1
len zwyczajny1
mangan1
miedź2
mniszek2
molibden1
naringina1
nawłoć1
olej z wątroby dorsza1
oligoproantocyjanidyny1
opuncja1
orzech włoski1
ostrokrzew paragwajski (Yerba mate)1
owoce oliwki1
paracetamol1
pestki winogron1
pokrzywa1
pomarańcza1
potas1
prawoślaz1
rumianek1
saccharomyces boulardii1
saccharomyces cerevisiae1
selen2
senes1
skrzyp2
skwalen2
szałwia1
tymianek1
wierzba1
zielona herbata2
zielona kawa1
żelazo1
żeń-szeń1